Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

marți, 12 februarie 2013

Inu ep. 137


Inuyasha - Sezonul 5 -Episoadele 111 > 138
Un Strãmoş pe Nume Kagome
"An Ancestor Named Kagome"
"Gosenzo-sama no Namae wa Kagome"
(ご先祖の名はかごめ)
Inuyasha episodul 137




http://movie-club-anime.blogspot.ro/2013/02/inu-ep-138.html 


4 comentarii:

  1. Bai fratilor stiu serialul foarte bine, dar Akitoki asta pare ca ca i-ar fi cunoscut pe toti din grupul lui inuyasha, cu toate ca nu l-am mai vazut in episoadele anterioare.. imi poate explica si mie cum sta treaba ? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa. Stiu doar ca este stramosul lui Hojo-kun. Mai mule nu stiu. Daca cineva stie mai multe...

      Ștergere
    2. Este posibil oarecum , nu sunt sigura ....dar cred ca are legatura cu unul dintre filme ...Castelul din oglinda ...acolo are si stramosul lui Hojo.. :-?? ^.^

      Ștergere
  2. adevarul este asa
    defapt acele 4 filme cu inuyasha nu sunt continuari ale animeului pt ca dak ar fi continuari se stie k fantana ar fi inchisa kagome nu ar fi in uniforma iar kikio nu ar mai traii pt k a murit complet in the final act 8 si tot restul iar sango si miroku ar avea 3 copii dar acele4 filme sunt defapt niste episoade mai lungi care trebuiesc vazute inainte de anumite ep din sera asta practic ele se incadreaza printre aceste 167 de episoade urmarea lor fiind the final act nu acele filme deci al 2 lea film castelul din oglinda este pus undeva inaintea acestui ep si celelalte filme la fel.....
    cu drag RAMONA

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.