Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

luni, 16 septembrie 2013

Y.Y.H. episodul 36


Yu Yu Hakusho ep. 36
"Ambition Destroyed: A Trail of Light"
Ambiție Zdrobită! - Botezul Luminii
(Ambition Crushed! A Baptism by Light)
"Yabo o Funsai! Hikari no Senrei" 
(野望を粉砕! 光りの洗礼)





http://movie-club-anime.blogspot.ro/2013/09/yyh-episodul-37.html 



5 comentarii:

  1. Dan: Foarte frumos animeul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. buna!stii cumva dc nu ma lasa sa dau play si fullscreen?nu-mi apare manuta aceea ca sa pornesc ep!te rog frumos ajuta-ma daca stii motivul!
    alexxa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine merge. Da un "Refresh" la pagina sau inchide si reporneste browserul sau un restart la pc. Recomand Firefox sau Chrome.

      Ștergere
    2. buna!ms frumos,am reusit!
      alexxa!

      Ștergere
  3. :)) Ce amuzant a fost cand Yusuke ii dadaea pumni Doctorului ala..a spus despre fiecare "asta e din partea alora, ca i-ai controlat,asta e din partea maestrului",dar a fost cel mai tare cand a zis"si asta din partea lui Kuwabara,care nu a fost destul de rezistent":))
    Oricum..chiar a fost emotionant acest episod,ma bucur ca cei trei[care nu rezist sa nu scot in evidenta faptul ca toti trei au ochii albastri:))] impreuna cu maestrul lor vor trai fericiti pana la adanci batraneti^-^
    Si vai draga ce intrare si-au facut acei "Mesagerii Diavolului", zici ca sunt clovni:))! Abia astept sa vad ce se mai intampla!Multumesc mult de traducere!<3

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.