Iti place?

Nou: am deschis Forum Movie Club Anime

Salutare, prieteni. Am deschis "Forum Movie Club Anime". Proiectele în desfășurare (ongoing) vor fi postate doar acolo, urmand ca dupa terminarea lor sa le postez si aici. In ceea ce ma priveste, Forum Movie Club Anime este de baza. De aici voi sterge toate postarile si voi rearanja toate animeurile in format "Lista episoadelor online". Aici nu se vor mai putea face comentarii, iar chat-ul va fi scos in curand.

sâmbătă, 27 iunie 2015

Zankyou no Terror - lista episoadelor


Acest anime a fost tradus de Shinobi-Fansub

Zankyou no Terror

Titluri alternative:
English: Terror in Resonance
Synonyms: Terror in Tokyo, Terror of Resonance
Japanese: 残響のテロル

Informații:
Episoade: 11 (serie completă)
Producători: Aniplex, Dentsu, FUNimation EntertainmentL, Fuji TV, MAPPA, Tohokushinsha Film Corporation
Genul: Psychological, Thriller
Durata: 23 min. per episode
Vârsta recomandată: 17+ (violence & profanity)

Descriere:
Într-o versiune alternativă a prezentului, Tokyo a fost decimat de un atac terorist șocant și singurul indiciu cu privire la identitatea vinovatului e un film bizar încărcat pe internet. Poliția, uimită de acest indiciu nonconformist, e neputincioasă și nu poate împiedica răspândirea paranoiei printre locatarii orașului.

În timp ce în întreaga lume se caută geniul criminal din spatele acestei tragedii, doi copii misterioși, care nici măcar nu ar trebui să existe, își pun în aplicare planul atroce. Blestemați să cutreiere prin această lume sub numele de Nine (nouă) respectiv Twelve (doisprezece), cei doi își combină abilitățile pentru a forma echipa „Sphinx”, o entitate clandestină care are scopul de a deștepta oamenii din somnul lor și de a apăsa pe trăgaci spre această lume. Din întâmplare, o domnișoară timidă, batjocorită, intră în contact cu acești doi tineri. Care va fi soarta ei?

Liniștea morții sau o viață plină de acțiune?




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Cel mai frumos Manager de Fotbal Online

Acesta este cel mai frumos și cel mai complet joc de manager fotbal online din câte am încercat sau jucat. În funcție de cât ești de bun manager, poți să joci și în Champions League. Dar până acolo e dum lung! Vino și alătură-te Ligii România. Avem nevoie de manageri ca să rămânem pe primul loc în lumea ManagerLeague. Mulțumesc tuturor celor care s-au înscris în această competiție online!
... Sau poți să citești mai multe aici


Contact: onimusha_cs@yahoo.com

MCA


Lista mea de bloguri

Un produs Blogger.